Woldwijk is de broedplaats van Ten Boer: 40 hectare grond en een boerderij ten noordoosten van het dorp, door de gemeente voor twintig jaar overgedragen aan de coöperatie Woldwijk. De coöperatie biedt plek aan initiatieven van inwoners van Ten Boer en anderen. Duurzame initiatieven, initiatieven met een positief effect voor Ten Boer. Op dit moment zijn er plannen voor o.a. een dorpsmoestuin, zonnepanelen en één of meer kleine windmolens voor een energiecoöperatie, een informatiepunt voor duurzaam bouwen, een weidevogelgebied, het fokken van vleeskoeien en een gebiedje voor Tiny Houses.

Maar Woldwijk is nog lang niet vol, goede ideeën zijn altijd welkom. Heb je belangstelling? Kijk dan vooral eens op www.woldwijk.nl of onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/woldwijk/

Contact opnemen kan door een mailtje aan info@woldwijk.nl

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Back-up cache in gebruik.
PPCA Error: Door wijzigingen in de Facebook API is het niet meer mogelijk om een feed van een Facebook pagina weer te geven waar je geen beheerder van bent. De onderstaande Facebook feed gebruikt geen geldig toegang token voor deze Facebook pagina en is daarom gestopt met updaten.