Trefpunt, het dorpshuis in Thesinge. Een sfeervolle locatie in een uniek landelijk decor

Op zoek naar een verrassende locatie voor uw feest, receptie, zakelijke bijeenkomst of congres? Trefpunt in Thesinge biedt u een sfeervolle zaal en alle faciliteiten die u wenst. Trefpunt ligt in de kern van een van de mooiste en oudste dorpen van Groningen. Een oase van landelijke rust en schoonheid, op slechts een steenworp afstand van de stad Groningen.

POST EN BEZOEKADRES Kerkstraat 5 – 9797 PD Thesinge – tel. 050-8539480 – mail
RESERVEREN EN INFORMATIE OVER ZAALRUIMTE Jan Mollema – tel. 050-3022242 of 06-52652660 – mail

WEBSITE: http://www.thesinge.com/trefpunt/

Trefpunt is in 2007 volledig gerenoveerd en uitgebreid. Het resultaat is een modern gebouw met een aansprekende eigentijdse vormgeving en zeer complete voorzieningen. Een verzorgde foyer met garderobe vormt de entree van het gebouw. Van daaruit komt u in de smaakvol ingerichte zaal met bar en podium. Ondanks de ruime afmetingen straalt deze een intieme sfeer uit. Vanuit de zaal hebt u direct toegang tot een ruim terras, met uitzicht over de weilanden. De ideale locatie voor een zomers buffet of barbecue.

Van kleine vergadering tot feest voor 120 mensen
De zaal biedt plaats aan maximaal 120 personen, maar is door zijn sfeervolle indeling en verlichting ook zeer geschikt voor kleinere groepen. Er zijn 60 tot 100 zitplaatsen, afhankelijk van de opstelling die u kiest (gezellige zitjes, rijen stoelen of bijvoorbeeld een trainings-/congresopstelling met tafels en stoelen). Voor kleine groepen (max. 12 personen) hebben we een aparte luxe vergaderruimte.

Uitstekende voorzieningen
Of u nu een feest organiseert of een zakelijke bijeenkomst belegt, in Trefpunt vindt u alles wat u nodig hebt. Niet alleen een gezellige bar met tap en een groot podium met lichtinstallatie, maar ook faciliteiten als een professionele geluidsinstallatie, draadloos internet, een beamer met groot scherm en een grootbeeld tv met dvd.

Broodjes, snacks, maar ook een luxe maaltijd
Onze keuken is standaard ingericht voor de ‘kleine kaart’, zoals soep, broodjes en snacks, maar via onze cateraars kunnen wij ook uw complete maaltijd verzorgen. Van verzorgde lunch tot luxe buffet, van barbecue tot meergangen diner.

Wandeling door een prachtig dorp
Thesinge is een prachtig oud dorp, met bezienswaardigheden als de middeleeuwse Kloosterkerk, de molen Germania, het Smederijmuseum en het 18e eeuwse huiskamercafé Jopje. Wilt u deze locaties bezoeken? Wij bieden u complete arrangementen in combinatie met uw activiteiten in Trefpunt.

Trouwen in Thesinge
De eeuwenoude Kloosterkerk in Thesinge is een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Ten Boer. Trefpunt kan uw bruiloft of receptie tot in de puntjes verzorgen.

Meer informatie
Trefpunt biedt maatwerk voor uw feest, vergadering of congres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op met Parry de Raad – tel. 06-11445753 – mail

[custom-facebook-feed id=ThesingeDorpsbelangen num=3 height=500px]